Uutiset

 
 
11.9.2011
Raisiossa Ryhmänäyttelyssä pitkäkarvaisissa Helmiäisen Royal Ambassador ROP ja Serti, Helmiäisen Empress Of Joy VSP ja Serti, Helmiäisen Fernanda PN3 ja Helmiäisen Krafla PN4, Helmiäisen Marily Monroe VSP-Pentu ja kasvattajaryhmä ROP! Lyhytkarvaisissa Helmiäisen Dirty Harry ROP, Rosalago MM's Ypsilon PU2, Serti, Misty Meadow's Hot Chocolate PU4 , varaserti ja Helmiäisen Wondergirl PN4! Tuomari Miro Zlojutro Kroatia. Porvoo NAT Helmiäisen Maggie Simpson VSP ja Serti, tuomarina Tarmo Viirtelä!


10.9.2011
Helsingissä ryhmänäyttelyssä lyhytkarvaisissa Helmiäisen Dirty Harry ROP, ROsalago MM's Ypsilon PU3, varaserti ja Misty Meadow's Hot Chocolate PU4 ja Helmiäisen Wondergirl PN2 ja varaserti! Pitkäkarvaisissa Helmiäisen Empress of Joy PN2 ja Serti sekä kasvattajaryhmä ROP ja BIS2!! TUomarina Marja Kosonen ja BIS-tuomarina Unto Timonen! Unkarissa Hodmezovasarhely CACIB, Helmiäisen SUndance Kid Serti ja Vara-cacib ja Helmiäisen Bart SImpson J-serti ja ROP-juniori! TUomarina Radvanszky Katalin, Unkari. Puolassa Warsowa NATHelmiäisen Raffaello, ROP, Serti ja RYHMÄ4! Tuomareina Zofia Konderla (rotu) ja Maciej Kozber (ryhmä), Puola! Raffa on tällä hetkellä Puolan voitokkain Chihuahua! Kiitos Marcin hienosta työstä ja erinomaisesta huolenpidosta!


28.8.2011
Helsinki SKKY erikoisniäyttely Helmiäisen Lois Lane ROP ja Misty Meadow's Hot Chocolate PU4, varaserti tuomari Giuseppe Alessandra ! Tsekeissä INT Mlada Boleslav Helmiiäisen Legend of Sun SERTI ja UUSI TSEKIN VALIO sekiä Helmiiäisen Toblerone SERTI ja VARA-CACIB tuomari Krejcova Hana!
Unkarissa Debrecen CACIB Helmiiäisen Sundance Kid SERTI ja CACIB ja ROP, UUSI UNKARIN VALIO, Helmiiäisen Slap-Happy Jserti, ROP-juniori ja UUSI UNKARIN JUNIORIVALIO , Tuomari Tamas Jakkel, Unkari!


27.8.2011
Tervakoski INT Helmiiäisen Lois Lane ROP ja CACIB, Helmiiäisen Royal Ambassador VSP ja SERTI, Helmiiäisen Krafla PN2, SERTI ja VARA-CACIB. Helmiiäisen Wondergirl ROP-pentu Tuomari Liz Stannard, UK!
Unkarissa Debrecen CACIB Helmiiäisen Sundance Kid SERTI ja CACIB, Helmiiäisen Slap-Happy Jserti, ROP-juniori , Tuomari Csik Istvan, Unkari!


21.8.2011
IDS Bratislavassa (INT) Helmiäisen Legend of Sun ROP, SERTI ja CACIB ja RYP-3, tuomari Z.Jilikova, CZ! Puola Torun NAT Helmiäisen Raffaello, ROP (tuomari Rafal First, PL), SERTI RYP1 (tuomari Elzbieta Junikiewicz, PL) ja BIS2 (tuomari Maria Bruska, PL!!! Heinola NAT Helmiäisen Maggie Simpson VSP-pentu, tuomari Karin Bergbom FI!20.8.2011
Kouvola NAT, Helmiäisen Lois Lane ROP, Helmiäisen Maggie Simpson ROP-pentu, tuomari Pirjo Aaltonen, FI.


14.8.2011
Unkarissa Helmiäisen Slap-Happy voitti juniorluokan ja sai kunniapalkinnon ja Helmiäisen Sundance Kid SERTI!


13.8.2011
TURKU Nat, Helmiäisen Royal Ambassador PU2 ja SERTI, PL CH EE JCH Helmiäisen Dirty Harry PU2, SERTI ja UUSI SUOMEN, TANSKAN ja LIETTUAN MUOTOVALIO! Rosalago MM's Queenie VSP ja SERTI, Helmiäisen Wondergirl ja Helmiäisen Legend of Legends ROP-pennut, sekä Rosalago Stalin ROP ja SERTI ja Sokerina pohjalla ROsalago MM's Ronaldinho ROP ja RYP4! Ruotsissa Helmiäisen Artemis PU4 ja vara-SERTI!


5.-7.8.2011
MIKÄ VIIKONLOPPU!! Liettuassa Druskinkinkaissa 2x CACIB, joista toinen myös Baltian Voittaja ja 2 erikoisnäyttelyä. Misty Meadow's Hot Chocolate 4xROP, SERTI ja 2 CACIB, Baltian Voittaja 2011, Toy Club Winner 2011 ja Chihuahua Club Winner 2011, Baltian Voittajassa RYHMÄ-3, Toy Club erikoisnäyttelyssä BISS-3 ja Chihuahua erikoisnäyttelyssä BISS!! Mieletön tulos nuorten luokan koiralle! Helmiäisen Royal Ambassador oli 2 x ROP-junior, saaden kaksi Junior-sertiä ja tullen EE ja LT JCH, lisäksi Toy Club erikoisnäyttelyssä Roy oli ROP! Rosalago MM's Ypsilon sai kaksi juniorsertiä ollen sekä ROP että VSP-juniori ja Rosalago Stalin oli kaksi kertaa ROP-juniori ja kerran VSP-juniori ja tuli LT JCH ja Baltian juniorivoittaja 2011!


21.7.2011
Vaikka viime viikonloppu oli meille "vapaa" niin mukavia tuloksia maailmalta kuitenkin!Helmiäisen Lois Lane oli ROP Suomessa lauantaina, sunnuntaina Puolassa Helmiäisen Dirty Harry oli ROP, SERTI, CACIB ja UUSI PUOLAN VALIO!!! Myös Helmiäisen Flamenco Dancer onnistui hienosti Eestissä ollen PN2, saaden J-SERTIN ja tullen EESTIN JUNIORIVALIOKSI! "Lily" on nyt Eestin JCH, Latvian JCH, Liettuan JCH, Balttian JCH, Ukrainan JCH, Macedonian JCH, MOntenegron JCH, Moldovan JCH, Bulgarian JCH, Balkanin JCH sekä Latvian ja Liettuan JunioriVoittaja 2011!!! Melkoinen saavutus vasta 13 kuukautiselle nuorelle nartulle!


15.7.2011
Viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut niin paljon, että en ole ehtinyt uutisia kunnolla jakaa!
Kävimme Ruotsissa Borasissa, jossa oli kääpiökoirien erikoisnäyttely ja kansallinen näyttely, Sannan ja Nennen kanssa, mukana meillä oli Multi CH Helmiäisen Lois Lane, Helmiäisen Royal Ambassador, Rosalago MM's Ypsilon, sekä venäjäntoyt Multi CH Multi Winner Tastaway's Quinlan ja Multi CH Multi Winner Dankeros Lav More Than Words. Reissu ei olisi paremmin voinut päättyä, lauantaina erkkarissa Lois ROP ja BISS3 tullen Ruotsin valioksi! Roy oli PU2 ja sai sertin, Bond PU2 ja vara-serti! Tauno oli ROP ja Elsa VSP, kumpikin tuli Ruotsin valioksi!


Sunnuntaina ei aivan yhtä loistava päivä, mutta hieno kuitenkin! Loisku PN2, Bond PU3 ja vara-serti sekä Helmiäisen Artemis "Artti" PU4 ja varaserti! Tauno ja Elsa vaihtoivat paikkaa, Elsa oli ROP ja Tauno VSP.
Sitten kävimme Ranskassa, Pariisissa, jossa oli sekä Ranskan voittaja että Maailman voittaja. Lauantaina Ranskan voittajassa hienoja luokkasijoituksia: Helmiäisen Snow White AVO2, Roy JUK2, Helmiäisen Dirty Harry AVO3 ja Rosalago MM's ROnaldinho VAL4! Sunnuntaina maailman voittajassa myös hienoja sijoituksia, kun Pk tytöt Lulu ja Lois upealla esiintymisellään ottivat ensimmäisen ja kolmannen sijan valionartuissa! Helmiäisen Bart Simpson voitti lk urospennut ollen lopulta VSP-pentu! Lisäksi kääpiövillakoiranarttumme Summer Wine Di San Gimignano, Daisy, oli junioriluokan neljäs!
Haluan lämpimästi kiittää kaikki kasvattieni omistajia ja handlaajia siitä, että jaksatte kiertää ja esittää kasvattejani ympäri maailman! Kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos!


18.6.2011
Kotka INT. Pitkäkarvaisissa Helmiäisen Lois Lane ROP & CACIB. Helmiäisen Krafla PN-2 & SERTI, Helmiäisen Royal Ambassador PU-4 & SERTI ja PK-kasvattajaluokka KP ja ROP-kasvattaja. Lyhytkarvaisissa Rosalago MM's Ypsilon PU-3 & SERTI. Venäjäntoyssa Rosalago Stalin ROP & SERTI! Tuomarina chihuille Irina Poletaeva (Suomi) ja venäjäntoylle Christian Stefanescu (Romania)
Puolassa Szczecin INT. Helmiäisen Raffaello SERTI, CACIB & ROP! Helmiäisen Dirty Harry SERTI, CACIB & PARAS UROS! Tuomarina Yolanda Nagler-Magal (Israel)


5.6.2011
Slovakiassa Nitra INT Helmiäisen Legend of Sun SERTI, CACIB ja ROP, tuomari J.Suster.
Serbia Ada CACIB, Helmiäisen Sundance Kid SERTI ja CACIB, tuomari Dr. Vaczi-Balogh Zsuzsanna.
Islannissa Helmiäisen Twilight SERTI ja VSP, tuomari Unto Timonen.
Puolassa Helmiäisen Raffaello SERTI, CACIB ja ROP ja Helmiäisen DIrty Harry SERTI ja CACIB, tuomari Peter Jolley.


4.6.2011
Slovakiassa Nitra Grand Prix INT Helmiisen Legend of Sun, SERTI, Helmiisen Sundance Kid SERTI, CACIB ja Grand Prix Slovakia WInner 2011, tuomari Lisbeth Mach!


3.6.2011
Slovakiassa NAT, Helmiisen Legend of Sun, SERTI ja ROP, tuomari B.Kremser!


29.5.2011
Puolassa Utska Kansallinen Helmiäisen Dirty Harry ROP ja Helmiäisen Raffaello ROP ja RYP2! Tuomari Andrzej Kazmierski, Puola. Unkarissa Szekesfehervar INT Helmiäisen Legend of Sun Serti ja vara-CACIB, Helmiäisen Bart Simpson ROP-baby! Tuomarina Sarkozy Guyla, Unkari. Tanskassa Vejen ryhmänäyttelyssä Helmiäisen Artemis PU3 ja serti! Tuomarina Anne Sume, Eesti.


28.5.2011
Helsingin ryhmänäyttelyssä Pitkäkarvaisissa Helmiäisen Royal Ambassador PU2, varaserti, Rosalago MM's Queenie PN3, varaserti, Helmiäisen Krafla PN4 ja Helmiäisen Miracle of the Night KP ja ROP-pentu! Lyhytkarvaisissa Misty Meadow's Hot Chocolate PU3, vara-serti ja Rosalago MM's Ypsilon PU4, tuomarina Maite Gonzalbo, Espanja. Unkarissa Szekesfehervar INT Helmiäisen Sundance Kid serti, CACIB ja ROP, sekä Helmiäisen Legend of Sun Serti, Helmiäisen Bart Simpson ROP-baby! Tuomarina Kiss Ibolya, Unkari


22.5.2011
Ruotsissa Pitea Kans Helmiäisen Dance of Sun PU4 ja vara-SERTI, tuomari Lokodi Csaba Zsolt.
Helsingissä APTUS-showssa Rosalago MM's Ypsilon ROP-Junior, Misty Meadow's Hot Chocolate PU3 ja SERTI, Helmiäisen WIlma Flintstone vara-SERTI, Helmiäisen Royal Ambassador ROP-Junior, PU2 ja SERTI, Helmiäisen Katla PN4, pitkäkarvaisten kasvattajaluokka KP, tuomarina Unto Timonen!
Mezinarodni vystava Litomerice KANS Helmiäisen Toblerone SERTI, tuomari Mr. Jancík21.5.2011
Someron ryhmänäyttelyssä Helmiäisen Cruella De Vil PN2 ja varaserti, tuomarina Kirsti Louhi.
Kroatiassa Varazdin CACIB Helmiäisen Sun Dancekid ROP, SERTI ja CACIB, tuomarina Jasna Matejcic (HR)
Narodni vystava Litomerice NAT Helmiäisen Toblerone vara-SERTI, tuomari Mr.. Beradze2.5.2011
Helmiäisen Flamenco Dancer saavutti tänään Bulgarian ja Moldovan Juniori valion arvon!!


2.5.2011
Hieno viikonloppu! LT JW-11 LV JW-11 Helmiäisen Flamenco Dancer tuli LIettuan, Latvian , Montenegron ja Macedonian JUNIORI VALIOKSI!!! Sunnuntaina Slovakiassa Helmiäisen Legend of Sun serti ja ROP!


25.4.2011
Lappeenrannan Kansainvälinen näyttely Helmiäisen Lois Lane ROP ja CACIB ja C.I.B. VALIO (pend.)!!!24.4.2011
Lahden Kansainvälinen näyttely, Helmiäisen Royal Ambassador PU-4 ensimmäistä kertaa Suomessa junioriluokassa! Helmiäisen Lois Lane PN-3 ja Helmiäisen Kasvattajaryhmä sai pitkäkarvaisissa Kunniapalkinnon!


23.4.2011
Unkarissa, Szilvasvarad CACIB Helmiäisen Sundance Kid Serti ja vara-cacib! Tuomarina Kari Järvinen


16.4.2011
Puolassa Grudzi?dz NAT Helmiäisen Raffaello ja Helmiäisen Dirty Harry ROP ja SERTI!
Slovakiassa CENTRAL EUROPEAN CLUB SHOW Helmiäisen Legend Of SUn, SERTI, CENTRAL EUROPEAN CLUB WINNER, tuomari Z. Jilkova CZ
Serbiassa Kikinda NAT Helmiäisen SUndace Kid SERTI, ROP JA RYHMÄ3!! TUomari Stefica Lazic ( SRB )


10.4.2011
Rakveressa Rosalago MM's Ypsilon VSP-pentu, Helmiäisen Chocolate Lady ROP-J, J-serti, Misty Meadow's TuffEnuff PU3! Helmiäisen Royal Ambassador ROP-J, J-serti ja PU4, Helmiäisen Krafla VSP-j, J-serti ja PN2! Misty Meadow's TIziano ROP ja RYHMÄ-3! Tuomari Cristian Stefanrscu ja ryhmätuomari Göran Bodegard Itävalta WIeselburg KANS Helmiäisen Legend of Sun ROP, serti ja CACIB, tuomari Hana Ahrens!


9.4.2011
Puolassa Helmiäisen Raffaello ROP ja serti! Rakveressa Rosalago MM's Ypsilon VSP-pentu, Misty Meadow's TuffEnuff VSP, serti ja UUSI EE VALIO! Helmiäisen Royal Ambassador ROP-J, J-serti ja PU2! Misty Meadow's TIziano serti ja UUSI EE ja BALT VALIO! Tuomari Anca Giura.


3.4.2011
Venäjällä Helmiäisen Ron Stoppable PU1, serti ja UUSI RKF VALIO!! Tuomari Elizabeth Spillman. Unkarissa Helmiäisen SUndance Kid ERI1, serti, tuomari Gröschi Ferenc


27.3.2011
Luxemburgissa Helmiäisen Snow White SERTI, CACIB, Crufts osallistumisoikeus ja UUSI Luxemburgin VALIO! Helmiäisen Katla voitti junioriluokan ja sai Cruft osallistumisoikeuden ja Luxemburgin JUNIORIVALIO arvon!Italiassa, Fermo NAT Helmiäisen Michael Scofield SERTI ja ROP!


26.3.2011
Islannissa perhoskoirien "tupla-erikoisnäyttelyssä" Helmiäisen Twilight aloitti komeasti näyttelyuransa olen ROP ja saaden sertin molemmissa näyttelyissä! TOisella Eddie oli lisäksi BIS3 ja toisessa BIS4! TUomarina toimivat Mikael NIlson ja Fredrik Nilson.20.3.2011
Liettua INT Rosalago MM's Ypsilon ROP-Pentu, Helmiäisen Royal Ambassador VSP-Juniori ja Juniori-serti, Helmiäisen Katla ROP-Juniori ja Juniori-serti, Helmiäisen Snow WHite vara-CACIB. Puolassa IDS Katowice INT Helmiäisen Legend of Sun, SERTI ja CACIB!


19.3.2011
Islannissa Chihuahuaoiden Erikoisnäyttelyssä Helmiäisen Twilight ROP-Pentu ja BISS-pentu! Liettuassa Liettuan Voittajanäyttelyssä Rosalago MM's Ypsilon ROP-Pentu ja Tastaway's Quinlan ROP, Liettuan VOittaja ja Liettuan ja Balttian Valio!


27.2.2011
Islanti INT Helmiäisen Twilight ROP-Pentu!


20.2.2011
Latvia Valmiera NAT, Rosalago MM's Ypsilon ROP-pentu, Misty Meadow's Tuff Enuff VSP, Serti ja LV VALIO! Helmiäisen Royal Ambassador ROP-pentu, Helmiäisen Kafla J-Serti ja ROP!!!! RT Dankeros Lav More Than Words ROP!


19.2.2011
Latvia Valmiera NAT, Rosalago MM's Ypsilon ROP-pentu, Misty Meadow's Tuff Enuff PU-3, Helmiäisen Royal Ambassador ROP-pentu ja RT Dankeros Lav More Than Words ROP, serti ja LV ja BALT VALIO!


13.2.2011
Norjassa Helmiäisen Beautiful Moon PN-3 ja serti! TUomarina Marianne Holmi, Norja!


12.2.2011
Tallinna INT Rosalago MM's Ypsilon VSP-pentu, Helmiäisen Katla ROP-juniori, J-serti ja PN-2, Helmiäisen Snow WHite VAL2, Misty Meadow's Tiziano PU-2, vara-cacib! TUomarina Dusan Paunovic.


6.2.2011
Italiassa FORLI INT, Helmiäisen Michael Scofield ROP, SERTI, CACIB TUomarina Paula Heikkinen-Lehkonen ja RYP-4, tuomarina Giovanni Batista Tabo !!! Helmiäisen Legend Of Sun, IDS Brno, CZ, excellent 2, res.CAC tuomari Kubes, CZ5.2.2011
Helmiäisen Legend Of Sun, IDS Brno, CZ, excellent 1, CAC, vara-CACIB, tuomari Beradze, GE


23.1.2011
Liettuassa, Kauna KaNS, Helmiäisen Raffaello ROP, SERTI ja RYP4!!! Rotutuomari Viacheslav Verbickij, Valkovenäjä ja ryhmätuomari Jurate Butkiene, LIettua


16.1.2011
Kansallisessa näyttelyssä Gdanskissa, Puolassa Helmiäisen DIrty Harry ROP, SERTI ja RYP-4!!!! Tuomari Jerzy Olszewski, Puola